Skip links

Credite persoane juridice

Capital de lucru sau investiții pentru afacerea ta, mică sau mare

Soluții de finanțare ingenioase pentru antreprenori

Esti la început de drum și ai nevoie de un imbold financiar? Ești deja experimentat și ai nevoie de soluții complexe de finanțare? Te putem ajuta! Oferim servicii de consultanță și intermediere pentru obținerea celor mai avantajoase credite destinate persoanelor juridice.

Fie că ai nevoie de capital pentru extindere, investiții sau consolidare, experții noștri identifică cele mai bune opțiuni de finanțare, personalizate nevoilor afacerii tale. Ne ocupăm de întregul proces, de la selecția ofertei potrivite până la obținerea aprobării și semnarea contractului, astfel încât să poți crește afacerea fără griji

Cum funcționăm?

1

Prima întâlnire

Îți repartizăm un consultant dedicat.

2

Identificarea ofertei ideale

Analizăm financiarele tale și venim cu o ofertă personalizată.

3

Aprobarea creditului

Scapă de ping-pong-ul cu documente. Jucăm noi în locul tău.

4

Semnarea contractului

Te asistăm și la pasul final, asigurându-ne că procesul este simplu și eficient.

Intrebări frecvente

Un broker de credite este un intermediar care ajută clienții să obțină cel mai potrivit credit, negociind în numele lor cu băncile și instituțiile financiare. Brokerul analizează profilul financiar al clientului și îi recomandă cea mai avantajoasă ofertă, oferind totodată consultanță gratuită pe tot parcursul procesului de aplicare.

Nu la orice broker , ci la unul cu experiență. Un broker profesionist îți va găsi cea mai bună ofertă raportată la profilul tău de client, te va scuti de nenumărate drumuri în sucursalele bancare, îți va scurta simțitor timpul de aprobare și, evident, toate aceste lucuri sunt gratuite.

Durata procesului variază în funcție de tipul de credit solicitat și de complexitatea cazului, dar în general, folosirea unui broker poate scurta semnificativ timpul necesar pentru obținerea unui credit, datorită experienței și relațiilor directe ale acestuia cu băncile.

În niciun caz clientul, conform OUG 52/2016 serviciile noastre sunt remunerate de către băncile cu care colaborăm.

De obicei, nu este necesar să vizitezi banca. Brokerul de credite se ocupă de toate formalitățile în numele tău, de la colectarea documentelor necesare până la depunerea aplicației și negocierea condițiilor de creditare.

Criteriile de eligibilitate depind de tipul de credit solicitat și de banca aleasă. În general, acestea includ un venit stabil, un istoric de credit favorabil și capacitatea de a rambursa creditul. Brokerul tău va analiza situația ta financiară și te va ghida către cea mai potrivită soluție de creditare.

Sigur , îți putem spune cu precizie suma, perioada, dobânda și orice alte costuri ce pot apărea.

În momentul de fată dobânda fixă este cea mai avantajoasă. Diferența de aproximativ 3 puncte procentuale între cea fixă si cea variabilă se reflectă într-o rată cu aproximativ 30% mai mică pentru client.

Dacă ești refuzat de o bancă, brokerul va analiza motivele refuzului și va căuta alte opțiuni de creditare care să se potrivească profilului tău financiar. Colaborând cu mai multe bănci, brokerul are acces la o gamă largă de oferte și poate găsi una care să fie acceptată.

Brokerul poate analiza situația ta financiară pentru a vedea dacă există opțiuni alternative de creditare sau soluții care să îți permită să obții suma dorită. Acest lucru poate include, de exemplu, extinderea perioadei de rambursare sau combinarea mai multor produse financiare.

Da, brokerul te poate ajuta să refinanțezi un credit existent, găsindu-ți o ofertă mai avantajoasă în funcție de condițiile actuale de pe piață. Refinanțarea poate include obținerea unei rate a dobânzii mai mici, consolidarea datoriilor sau extinderea perioadei de rambursare.

Testimoniale

Aplica acum

Aplica acum
Lasă-ne detalii despre Salariu Net, Vechime la locul de muncă, Vârsta