Skip links

Despre noi

PRIMO FINANCE

Experiență și simplitate pentru Creditele Tale

La PrimoFinance suntem brokerii tai de incredere, aici pentru a transforma procesul de obtinere uni credit intr-o experienta simpla si fara stres. Ne mandrim cu cei 15 ani de activitate continua in domeniul bancar, timp in care am acumulat o vasta experienta si cunostinte solide pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de creditare.

Ne bazam pe aceasta experienta pentru a colabora cu cele mai renumite institutii financiare, garantandu-ti servicii de calitate, personalizate nevoilor tale.

Suntem platiti de catre partenerii nostri bancari astfel incat tu sa te bucuri de servicii gratuite si fara batai de cap!

De ce să te complici cu drumuri prin bănci și să cauți singur cele mai bune condiții?

Noi facem asta pentru tine!

Parteneri de încredere

Avem parteneriate cu majoritatea băncilor din piață, iar consultantii noștri îți vor pune la dispoziție cele mai competitive oferte, fie că ai nevoie de un credit pentru locuință, de nevoi personale sau vrei să îți refinanțezi un credit existent.

Suport profesionist

În plus, ne ocupăm de tot ce înseamnă documentație și îți oferim suport complet, inclusiv programări la notar prin partenerii noștri. 

Cele mai bune soluții de pe piață

Indiferent de nevoile tale financiare, suntem aici să te ajutăm să economisești timp și bani, oferindu-ți cele mai bune soluții, simplu și rapid.

Fă primul pas spre creditul dorit!

Lasa-ne datele de contact si un broker te va contacta in cel mai scurt timp pentru a te ghida catre cea mai buna solutie.

Hai sa ne cunoastem

Parteneri

Testimoniale